Превод

вторник, 22 август 2023 г.

Изкуствен интелект с Eduaide.Ai

За да работите с  платформата  https://www.eduaide.ai/ трябва да направите следното :

1. Регистрация: Направете си акаунт в платформата, като попълните необходимите лични данни и създадете потребителско име и парола.

2. Профил: Попълнете информацията за вашия профил, като добавите образователния си опит, квалификации и специализации. Това ще помогне на вашите ученици  да ви открият и да ви изберат за учител.

3. Създайте курс, като изберете темата, която искате да преподавате, и опишете я подробно. Добавете материали, уроци, задачи и други ресурси, които ще бъдат полезни за учениците

4. Възможност за задаване на цена: Определете цената на вашия курс или давайте възможност на учениците да предлагат своята цена за него.

5. За да продадете своя  курс  можете да използвате социалните мрежи, интернет реклами, лични препоръки и други методи за маркетинг.

6.Когато учениците  се запишат за ваш курс, имате възможност да комуникирате с тях, да отговаряте на техните въпроси и да им помагате да напредват в обучението си.

7. Оценете прогреса на учениците и им предоставете обратна връзка, за да им помогнете да подобрят уменията си и да постигнат успех.

Следвайки тези стъпки, ще можете да работите с платформата и да предлагате образователни курсове на ученици от цял свят. Успех!



Няма коментари: